За нас

“Изи Пласт БГ” ЕООД е семейна фирма с богат опит в сферата на производството на пластмасови изделия. Локализирана е на територията на град Габрово. Разполага със собствена производствена база с площ от 3000 кв.м. и собствен транспорт. Изи Пласт БГ изработва над 100 вида пластмасови детайли за клиенти както в България, така и в чужбина. През 2009 г. започва развитието си, като следва основен принцип – да бъде все по-добра в удовлетворяването на нуждите на своите клиенти. За да го постигне, непрекъснато се стреми да подобрява качеството на своята продукция от пластмасови изделия.

За нуждите на нашите клиенти ние предлагаме производство на дребни и средно габаритни пластмасови детайли от ABS, PC, HIPS, PP, HDPE, PA, TPE и др. Шприц машините за леене на пластмаса под налягане на Arburg и Dr.BOY са със сила на затваряне от 20 до 200 тона. Ние предлагаме шприцване на пластмасови детайли (малки и големи серии), изработване на инструментална екипировка (матрици за пластмаса), изработване на 3D рапид модели, екструдиране на пластмасови профили, ултразвуково заваряване на пластмасови детайли, лазерно гравиране на пластмасови изделия, тампонен печат върху пластмасови детайли и др.

Фирма “Изи Пласт БГ” ЕООД разполага и с мини шприц машина за миниатюрни пластмасови детайли, както и с 3D принтер. Машинният ни парк е от напълно автоматични и съвременни машини на водещи немски производители за шприцване на пластмаса под налягане.

Разполагаме с богат опит в производството на стъклонапълнени термопласти и полимери, както и с екип от добре обучени специалисти готови да отговорят на всяко предизвикателство от нашите клиенти.

Ние предлагаме комплексни решения за вашето производство и опаковка – от разработка на дизайна и изработването на инструмент (матрица) до производството на крайният продукт от пластмаса.

Произвежданите от нас пластмасови детайли са внедрени в ред производствени звена на нашите клиенти, за който Изи Пласт БГ е не само лоялен партньор в успеха, но и сигурен сътрудник във всяко начинание.

Цех за производство на пластмасови изделия
Цех за производство на пластмасови изделия и производство на пластмасови детайли - Изи Пласт БГ ЕООД